Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Δ.Σ. ΣΦΟΑ 26/04/2012


ΨΗΦΙΣΜΑ 1 (ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ)
Ο Σ.Φ.Ο.Α. προτείνει η ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών να είναι 16 Μάη. Στις 16 και 17 Μάη οι κλινικές να είναι προεραιτικές και παραδόσεις, σεμινάρια, εργαστήρια να μην πραγματοποιηθούν.

Υπέγραψαν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΠΟΡΕΙΑ
Δεν υπέγραψαν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ

ΨΗΦΙΣΜΑ 2 (ΠΕΡΑΣΕ)
Η απόφαση για 16 Μαϊου έχει παρθεί και δεδομένου του πιεσμένου προγράμματος και των χαμένων μαθημάτων προτείνουμε την Τετάρτη 16 Μαϊου η Σχολή να λειτουργεί κανονικά, εκτός από παραδόσεις και σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο ΑΕΠ. Την Πέμπτη 17 Μαϊου να λειτουργήσουν μόνο οι κλινικές προαιρετικά.

Υπέγραψαν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ
Δεν υπέγραψαν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΠΟΡΕΙΑ



ΨΗΦΙΣΜΑ 3 (ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ)
Προτείνουμε ο Σύλλογος να αποφασίσει την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών γιατί θεωρούμε απαράδεκτο το διαπαραταξιακό μάζεμα των παρατάξεων ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ, ΕΑΑΚ και ΑΡΕΝ που έγινε μέσα στο πάσχα και αποφάσισε την ημερομηνία των εκλογών χωρίς να έχει παρθεί απόφαση πριν από καμία Γ.Σ. ή Δ.Σ.

Υπέγραψε: ΠΚΣ
Δεν υπέγραψαν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΟΡΕΙΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ 4 (ΠΕΡΑΣΕ)
Την 1η Μάη καλούμε το Σ.Φ.Ο.Α. να συμμετέχει μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις. 126 χρόνια μετά την 1η Μάη του Σικάγο δεν μας αξίζει δουλειά με 430 ευρώ, φτώχεια, ανεργία κι εξαθλίωση. Κατακτήσεις που εδώ και 1,5 αιώνα περίπου έχουν κατακτηθεί, μας τις παίρνουν πίσω. Σήμερα είναι μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ οι αγώνες να γίνουν πιο επιθετικοί, με προωθημένα αιτήματα. Συνεχιστής των αγώνων του Σικάγο το 1886 και της Θεσσαλονίκης το 1936 είναι ο πολύτιμος αγώνας των εργατών της Χαλυβουργίας που δίνει το παράδειγμα του ταξικού αγώνα σε όλους τους κλάδους.

Υπέγραψαν: ΠΑΣΠ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΠΟΡΕΙΑ
Δεν υπέγραψε: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

ΨΗΦΙΣΜΑ 5 (ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ)
Το Μ.Α.Σ. καλεί για τους παραπάνω λόγους την 1η Μάη στην απεργιακή συγκέντρωση με το ΠΑΜΕ στις 10.30 έξω από την πύλη της Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο.

Υπέγραψε: ΠΚΣ
Δεν υπέγραψαν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΟΡΕΙΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ 6 (ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ)
Η ΡΑΤ-ΕΑΑΚ καλεί στο Μουσείο στις 10.30 την 1η του Μάη στην εργατική, νεολαιίστικη προσυγκέντρωση μαζί με Πρωτοβάθμια σωματία και φοιτητικούς συλλόγους.

Υπέγραψε: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ
Δεν υπέγραψαν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ, ΜΑΣ, ΠΟΡΕΙΑ