Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 13/05/2011

Γ.Σ. ΣΦΟΑ
13/ 5 /11

Το Προεδρίο αποφάσισε, λόγω έλλειψης απαρτίας, η Γ. Συνέλευση να μην γίνει. Ορίστηκε επίσης εκλογικό Δ.Σ. τη Δευτέρα 16 - 5 και ώρα 17:00, στον προθάλαμο του κυλικείου.

Υπέγραψαν:ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΕΑΑΚ
Π.Κ.Σ: Συμφωνούμε αλλά δεν υπογράφουμε
 
Γ.Σ ΣΦΟΑ την Δευτέρα 23/5 και ώρα 12:30 στο ΑΕΠ. Την ώρα της Γ.Σ. δεν θα πραγματοποιηθούν παραδόσεις, εργαστήρια, σεμηνάρια. Κλινικές προαιρετικά. Θεματολογία: 
- εμφυτεύματα και αντιπρόσωποι
- συγγράμματα
- θέματα Σχολής

Υπέγραψαν: ΠΑΣΠ, ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΕΑΑΚ
Π.Κ.Σ: Συμφ αλλά δεν υπογράφουμε
Δεν υπέγραψαν: ΔΑΠ 

Πρόταση ΔΑΠ
 
Έχουμε καλέσει τον κόσμο σε 5 ΓΣ με θέμα εκτός των άλλων την εισαγωγή της εμφυτευματολογίας στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Έχουν ακόμα συγκληθεί 2 ΓΣ με σκοπό την εκλογή 2 φοιτητών από το σύλλογο στην επιτροπή εμφυτευμάτων. Σε όλα τα παραπάνω δε μαζεύτηκε ο κόσμος για να παρθεί απόφαση γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν έχει αποτέλεσμα να καλείται ΓΣ ανά 3 μέρες για το θέμα αυτό. Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι η επιτροπή των εμφυτευμάτων υπάρχει αυτή τη στιγμή (χωρίς φοιτητές) συνεδριάζει κ' θα προχωρήσει μέχρι αρχές Ιουνίου σε ένα καινούριο συμφωνητικό. Προτείνουμε 2 άτομα από το ΔΣ του ΣΦΟΑ να εκλεγούν σε αυτήν ώστε να υπάρχει συμμετοχή φοιτητών (από τη στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκε ΓΣ για την εν λόγω ψηφοφορία). Τη Δευτέρα 23/5 που προτάθηκε να γίνει ΓΣ με θέμα εκλογή αντιπροσώπων η επιτροπή θα ολοκληρώνει το έργο της.
Υπέγραψαν: ΔΑΠ
Δεν υπέγραψαν: ΠΑΣΠ, ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΕΑΑΚ, ΠΚΣ