Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 28/03/2016

Ψήφισμα της ΡΑΤ-ΕΑΑΚ

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση της σχολής, η οποία φιμώνει το σύλλογο και κατεβάζει το οποιοδήποτε κείμενο και πανό είτε πολιτικού σχήματος είτε οποιουδήποτε φοιτητή θέλει να εκφραστεί, γιατί όπως λέει "θίγει την αισθητική τους" και "χαλάει τους φρεσκοβαμμένους τοίχους" ενώ την ίδια ώρα η καθαριότητα σε κλινικές και αίθουσες είναι απαράδεκτη λόγω του ελλειπούς προσωπικού. Εμείς απαιτούμε κανένα κείμενο και πανό να μην κατεβαίνει για να μη φιμώνεται ο σύλλογος και ζητάμε να αναρτηθούν πίνακες στην είσοδο της σχολής εκτός του κτιρίου, στον προθάλαμο έξω από το ΑΕΠ καθώς και στους διαδρόμους των κλινικών σε όλους τους ορόφους.

Υπογράφουν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ
Δεν υπογράφει: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Τοποθέτηση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Προτείνουμε να επιτρέπεται σε κάθε παράταξη - κίνηση η αφισοκόλληση και η ανάρτηση πανό μόνο στον εθιμικά δεδομένο χώρο που προβλέπεται από το Σύλλογο φοιτητών δηλαδή το χώρο στον προθάλαμο του κυλικείου.

Απάντηση της ΡΑΤ-ΕΑΑΚ στην τοποθέτηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Η αφισοκόλληση και η ανάρτηση πανό γίνεται χρόνια σε όλους τους χώρους της σχολής. Τα κείμενα αφορούν τόσο τους φοιτητές όσο και τους ασθενείς. Δεν προβλέπεται πουθενά η οριοθέτηση των χώρων παρέμβασης και έκφρασης είτε πολιτικών δυνάμεων είτε φοιτητών.