Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 30/11/2015

Κατατίθενται υπογραφές (σύνολο: 43) για τη διεξαγωγή Γ.Σ. την Τρίτη 01/12 στις 14:00 στο ΑΕΠ.

Υπογράφουν όλοι
























Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατεθέτει:
Σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού περί απαρτίας, η Γ.Σ. βρίσκεται σε απαρτία, όταν συμμετέχει το 1/4 των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου, δηλαδή αυτών που έχουν ψηφίσει, δηλαδή 105 άτομα. Επομένως η απαρτία θα ορίζεται στα 105 άτομα ώστε και οι αποφάσεις του Συλλόγου να είναι συλλογικές και όχι να παίρνονται από 40 - 50 άτομα.

Υπογράφει: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Δεν υπογράφουν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ

Τοποθέτηση ΠΚΣ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ
Καταρχήν, στο ΣΦΟΑ δεν υπάρχουν οικονομικώς ταμειακών τακτοποιημένα μέλη, οπότε με βάση του καταστατικού του ΣΦΟΑ δεν ορίζεται απαρτία. Ωστόσο, εμείς δε θέλουμε να παίρνουμε αποφάσεις με 20 - 30 άτομα. Γι' αυτό με βάση το καταστατικό της ΕΦΕΕ, ανώτατο όργανο των Φ.Σ. πανελλαδικά ορίζεται η απαρτία στο 1/5 των ψηφισάντων. Δηλαδή, η απαρτία ορίζεται στα 85 άτομα. Καταγγέλουμε την απαράδεκτη στάση της ΔΑΠ που θέλει να αυξήσει την απαρτία, ώστε να μην πραγματοποιηθεί, γνωρίζοντας τις συνθήκες της σχολής μας, η Γ.Σ., καταχράζοντας την αυτοδυναμία που έχει μέσω του Δ.Σ. Τέλος, καταγγέλλουμε τη διοίκηση της σχολής που δεν μας επιτρέπει να κάνουμε Γ.Σ. (ανώτατο όργανο του Συλλόγου) στην ώρα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Τοποθέτηση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Όπως είναι γνωστό, η ΕΦΕΕ έχει καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια και σαν ανώτατος καθοδηγητής των διαδικασίων του συλλόγου, παραμένει το καταστατικό του. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σαν η μόνη υπεύθυνη δύναμη οφείλει τη διασφάλιση της σωστής διεξαγωγής των διαδικασιών και όχι τον ευτελισμό τους.