Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 04/11/2015

Η συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Υπογράφουν όλοι

Καλούμε σε νέα Γ.Σ. την Τρίτη 10/11/2015 και ώρα 13:00 στο ΑΕΠ και ταυτόχρονα θα προχωρήσουμε σε συλλογή υπογραφών.
Με θεματολογία:
  • Ζητήματα Σχολής (κλινικές, εργαζόμενοι)
  • Απεργία 12/11
  • Εορτασμός Πολυτεχνείου
Υπογράφουν όλοι

 Τοποθέτηση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τις Γενικές Συνελεύσεις:
Ο σύλλογος για άλλη μια φορά έδειξε την προτίμηση του στο να μη χάνει παραδόσεις, σεμινάρια, εργαστήρια και κλινικές. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οδοντιατρικής προτείνει οι Γενικές Συνελεύσεις να γίνονται μετά το πέρας της εκπαιδευτικής διαδικασίας ώστε να δίνει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να παρευρεθούν, να μη χάνουν καμία ώρα από το μάθημά τους.

Τοποθέτηση ΡΑΤ-ΕΑΑΚ για τις Γενικές Συνελεύσεις:
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καιρό τώρα προσπαθεί να σαμποτάρει τη διαδικασία των γενικών συνελεύσεων, το ανώτερο όργανο του συλλόγου, προσπαθώντας παράλληλα να τους πείσει για την αναγκαιότητα διεξαγωγής τους μετά το πέρας των μαθημάτων, σε αντίθεση με απόφαση παλαιότερης Γ.Σ. ενάντια σε αυτό. Καμία Γ.Σ. το απόγευμα! Να μη γίνονται μαθήματα και εργαστήρια την ώρα των Γ.Σ. για να μπορούν όλοι οι φοιτητές να συμμετέχουν.

Κατατίθενται 2 ψηφίσματα από την ΠΚΣ. (Πέρασαν)



 


Κατατίθενται ψήφισμα από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. (Πέρασε)




















Τοποθέτηση ΠΚΣ - ΡΑΤ-ΕΑΑΚ:
Καταγγέλλουμε τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καθώς η στάση της είναι υποκριτική. Η ΝΔ ξέρουμε πολύ καλά ότι συμφωνεί με την πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ψήφισε και το 3ο μνημόνιο, συνέχεια των 2 προηγουμένων. Παράλληλα, διαφωνούμε περί των ανθελληνικών αντιλήψεων. Ωστόσο, υπογραμμίζουμε ότι η κυβέρνηση διάλεξε αυτή τη στιγμή να αναφέρει αυτό το ζήτημα για να αποπσροσανατολίσει απ' τα κύρια ζητήματα που απασχολούν το λαό.

Κατατίθενται ψήφισμα από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. (Πέρασε)

Για την εξυπηρέτηση φοιτητών του 2ου και 3ου έτους που αναζητούν ερμάρια για την αποθήκευση του εξοπλισμού τους προτείνεται η απελευθέρωση κλειστών αλλά αχρησιμοποίητων ερμαρίων, με την εξής διαδικασία:
Θα κολληθούν νέες ετικέτες από το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ο.Α. σε όλα τα ερμάρια και οι φοιτητές που χρησιμοποιούν κάποιο από αυτά θα γράψουν το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου τους. Σε συνέχεια, τα ερμάρια με κενές ετικέτες θα ανοιχτούν από το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ο.Α. και μόνο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, και οι φοιτητές θα μπορούν να κατοχυρώσουν τα ανοιχτά ερμάρια γράφοντας τα προαναφερθέντα στοιχεία.
Οι φοιτητές του 3ου, 4ου και 5ου έτους μπορούν να έχουν ένα ερμάριο ανά άτομο και οι φοιτητές του 2ου έτους θα παίρνουν ένα ερμάριο ανά 2 άτομα.
Δίνετα διορία μέχρι τις 30/11/2015.

Υπογράφουν όλοι