Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 04/03/2013

ΨΗΦΙΣΜΑ Μ.Α.Σ. Προς Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α.

       Η τραγωδία των συναδέλφων μας, σπουδαστών του ΤΕΙ Λάρισας, έιναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής για κάθε φοιτητή που η οικογένειά του σήμερα στενάζει και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδα ούτε στοιχειωδών αναγκών.
       Δύο συνάδελφοί μας έχασαν τη ζωή τους και τρεις χαροπαλεύουν επειδή προσπάθησαν να ζεσταθούν με αυτοσχέδιο τρόπο λόγω οικονομικής αδυναμίας να πληρώσουν για πετρέλαιο. Ο καθένας μας θα μπορούσε να είναι στη θέση τους.
       Το συγκεκριμένο γεγονός, μόνο τυχαίο δεν είναι. Η τραγωδία στη Λάρισα αποδεικνύειότι η πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε. δεν είναι απλά εχθρική για το λαό και τα παιδιά του, αλλά επικίνδυνη ακόμα και για την ίδια του τη ζωή. Στερεί τα πιο στοιχειώδη, τη θέρμανση, το ρεύμα, τη στέγη και το ψωμί.

       Ως ένδειξη πένθους και διαμαρτυρίας καλούμε το σύλλογο να πάρει απόφαση αποχής από τα μαθήματα 11:00 - 13:00 και παράσταση διαμαρτυρίας στην πρόεδρο της σχολής ώστε να πάρει θέση και η διοίκηση για την κατάσταση που επικρατεί. Όλοι αύριο στη Γ.Σ. του Σ.Φ.Ο.Α. 12:30 στο ΑΕΠ.

Υπογράφουν όλοι