Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 30/04/2015

Η συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Υπογράφουν όλοι

Κατατίθεται ψήφισμα από ΜΑΣ:






















Υπογράφει: ΠΚΣ
Δεν υπογράφουν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ

Κατατίθεται ψήφισμα από ΡΑΤ-ΕΑΑΚ:
Καλούμε το Σ.Φ.Ο.Α. στην πορεία της εργατικής Πρωτομαγιάς με προσυγκέντρωση στις 11:00, με τα πρωτοβάθμια σωματεία, μακριά από την ξεπουλημένη Γ.Σ.Ε.Ε και Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Υπογράφει: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ
Δεν υπογράφουν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΚΣ

Καλούμε το Σ.Φ.Ο.Α. σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρόεδρο την Πέμπτη 07/05 στη 13:00 για τα συγγράμματα των κατατακτήριων.

Υπογράφουν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ

Καλούμε το Σ.Φ.Ο.Α. την Τετάρτη 06/04 και ώρα 13:00 σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Υπογράφουν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ

Καταγγελία της ΡΑΤ-ΕΑΑΚ προς την ΠΚΣ:
Καταγγέλλουμε τη ΠΚΣ η οποία άσκησε βέτο στο να μην πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Παρασκευή 08/05 και παραβίασε την απόφαση του Συλλόγου για το κυλιόμενο ωράριο της Συνέλευσης με την πρόφαση ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί, αν και αυτό δεν αληθεύει. Προφανώς η ΠΚΣ αρκείται στη διενέργεια Δ.Σ. το οποίο και καλεί 4(!) φορές σε μια εβδομάδα.

Τοποθέτηση ΠΚΣ:
Σε μία εκλογοαπολογιστική συνέλευση θεωρούμε ότι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι πρέπει να βρίσκονται στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης. Οι συνάδελφοι των ΕΑΑΚ ούτε καν κατεβάζουν ψήφισμα και συνέλευση την Παρασκευή, ενώ η εμμονή τους για την επιλογή της ημέρας ήταν φανερή, γιατί ήξεραν ότι οι δυνάμεις του ΜΑΣ δεν θα μπορούσαν να παρευρεθούν. Όσο για την άσκηση βέτο, οι συνάδελφοι είναι ελεύθεροι να ψηφίζουν ό, τι θέλουν. Το Δ.Σ. είναι εκλεγμένο όργανο απ' το Σύλλογο, έχει ευθύνη να συνεδριάζει όταν οι εξελίξεις τρέχουν -ειδικά όταν μας κλέβουν τα αποθεματικά - και η ΕΑΑΚ σφυρίζει αδιάφορα. Αρνείται να συνεδριάζουμε όταν ψηφίζεται η ΠΝΠ στη βουλή και γι' αυτό το λόγο δεν φέρνει τη σφραγίδα στο Δ.Σ., ενώ μετά από μία ώρα έρχεται στο Δ.Σ. από πρόταση των Αγωνιστικών Κινήσεων. Τους πειράζει άραγε το 5ο Δ.Σ. και όχι το 6ο; Ντροπή!