Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 18/03/2015

Η συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Υπογράφουν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ

Κατατίθεται ψήφισμα από ΜΑΣ. (Πέρασε)
Στηρίζουμε την απόφαση του Δ.Σ. Νομικής:
"Τις τελευταίες μέρες διαμορφώνεται στη σχολή μας μια κατάσταση που είναι πέρα και έξω απ' τους συλλόγους μας, απ' τις διαδικασίες μας και απ' το φοιτητικό κίνημα. Αυτή η κατάσταση δίνει αφορμή για τη συκοφάντηση των αγώνων μας, των διεκδικήσεών μας ως φοιτητές και δίνει αφορμή στις δυνάμεις καταστολής να επέμβουν στο Πανεπιστήμιό μας. Με αφορμή την εισαγγελική παρέμβαση δηλώνουμε την ανάθεσή μας, ώστε να μην υπάρξει καμία αστυνομική παρέμβαση."

Υπογράφουν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΠΟΡΕΙΑ
Δεν υπογράφει: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Κατατίθεται πρόταση από τη ΡΑΤ-ΕΑΑΚ. (Δεν πέρασε)
Καλούμε το σύλλογο σε συμμετοχή στην κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας μαζί με τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους την Πέμπτη 19/03 στι; 12. Μετά τις 12:00 μαθήματα και εργαστήρια δεν πραγματοποιηθούν και οι κλινικές προαιρετικά.

Υπογράφουν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΟΡΕΙΑ
Δεν υπογράφουν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΚΣ

Λόγω στάσης εργασίας των ΗΣΑΠ και Μετρό 11:00 - 14:00, μετά τις 11:00 να μην πραγματοποιηθούν παραδόσεις, σεμινάρια και εργαστήρια και οι κλινικές να γίνουν προαιρετικά. (Πέρασε)

Υπογράφουν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΠΟΡΕΙΑ
Δεν υπογράφει: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Τοποθέτηση ΠΚΣ: Ο Σ.Φ.Ο.Α. πραγματοποίησε κινητοποίηση την προηγούμενη εβδομάδα στο Υπ. Παιδείας και πήρε απαντήσεις: "Για εσάς δεν συζητάμε στις διαπραγματεύσεις. Ηρεμήστε θα δοθούν λεφτά στις εταιρείες.". Ο αγώνας πιστεύουμε πρέπει να κλιμακωθεί στο Υπ. Οικονομικών μαζί άλλους Φοιτητικούς Συλλόγους.