Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 17/06/2014

Καλούμε Γ.Σ. του Σ.Φ.Ο.Α. την Πέμπτη 19/06 και ώρα 12:00 στο ΑΕΠ με την εξής θεματολογία:
  • Νέος οργανισμός ΕΚΠΑ
  • Γενική πολιτική κατάσταση
  • Απολύσεις καθαριστριών
  • Κλινικές
  • Ζητήματα σχολής - κυλικείο
Η ημερομηνία αλλάζει για να συζητήσει ο σύλλογος και την καταστροφή της Κοινωνικής Ασφάλισης και συμμετοχή στο συλλαλητήριο που έχουν πάρει απόφαση τα ταξικά σωματεία, καθώς και την Παρασκευή 12:00 έχει αποφασιστεί κινητοποίηση από εργαζομένους των ΑΕΙ (και φοιτητικοί σύλλογοι) στο Υπ. Παιδείας.

Υπογράφει: ΠΚΣ
Δεν υπογράφουν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΟΡΕΙΑ

Απάντηση ΡΑΤ-ΕΑΑΚ
Καταγγέλλουμε την ΠΚΣ, που θέλει τελευταία στιγμή να αλλάξει την ημερομηνία της Γ.Σ. του Σ.Φ.Ο.Α. για την κινητοποίηση που καλεί το ΠΑΜΕ την ίδια ώρα που θα πραγματοποιούνταν η Γ.Σ. την Παρασκευή, ενώ ακριβώς μια εβδομάδα πριν σαμποτάρισε και απήχε από κεντρική κινητοποίηση Φ.Σ. για διοικητικούς και καθαρίστριες, γιατί προτίμησε να παραστεί ως επιτροπή αγώνα στην Πρόεδρο της Σχολής για μια παράσταση διαμαρτυρίας, αρνούμενη ακόμα και να αλλάξει την ώρα αυτής. Είναι ξεκάθαρο ότι επιλέγει ποιες μάχες θα δώσει αφού την Πέμπτη καλείται επίσης κινητοποίηση από τους διοικητικούς και τις καθαρίστριες και συμμετέχουν Φ.Σ., για την οποία η ΠΚΣ δεν αναφέρει καν τίποτα. Δεν επιλέγουμε να ψηφίσουμε την παραπάνω πρόταση σαμποτάροντας την διαδικασία της Γ.Σ.μ ιεραρχώντας πιο ψηλά τις διαδικασίες του συλλόγου.



Κινητοποίηση στον Κοσμήτορα των Σχολών Υγείας να πάρει θέση για τους οργανισμούς, οργανόγραμμα, απολύσεις διοικητικών την Τετάρτη 10:00 στην Κοσμητεία και πλατιά ενημέρωση των φοιτητών.

Υπογράφει: ΠΚΣ
Δεν υπογράφουν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΟΡΕΙΑ

Απάντηση ΡΑΤ-ΕΑΑΚ
Δεν υπογράφουμε διότι η ίδια κινητοποίηση έχει πραγματοποιηθεί ήδη δύο φορές και δεν θεωρούμε ότι έχει νόημα το να προσπαθείς επανειλημμένα να πιέσεις τον κοσμήτορα να πάρει θέση. Παλεύουμε να συγκροτήσουμε το φοιτητικό κίνημα που θα πιέσει και θα καθορίσει τις εξελίξεις μέσα από τους συλλόγους και τις διαδικασίες τους.



Συμμετοχή του ΣΦΟΑ στην πανελλαδική κινητοποίηση των συνταξιούχικων οργανώσεων και άλλων εργατικών σωματείων για το Ασφαλιστικό-συντάξεις. Να βρεθούμε στο δρόμο στο πλάι των γονιών μας! Στις 6μμ στα Προπύλαια την Πέμπτη 19/06/14.

Υπογράφει: ΠΚΣ
Δεν υπογράφουν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΟΡΕΙΑ