Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 28/05/2014

Δεν πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. λόγω έλλειψης απαρτίας.


Υπογράφουν όλοι

Κατατίθεται στα πρακτικά ψήφισμα για το νέο οργανισμό.

Κατατίθεται ψήφισμα από ΡΑΤ-ΕΑΑΚ:
Παίρνουμε απόφαση να ανοιχτεί ο χώρος του κυλικείου έως 2/6/14 και να δοθεί στην ευθύνη του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής.

Υπογράφουν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ
Δεν υπογράφει: ΠΚΣ

Κατατίθεται ψήφισμα από ΡΑΤ-ΕΑΑΚ:
Σε μια περίοδο μεγάλης επίθεσης στα δικαιώματα της εργασίας οι καθαρίστριες της οδοντιατρικής σχολής βρέθηκαν πρώτα 8 μήνες απλήρωτες και μετά απολυμένες. Καταγγέλλουμε τις εργολαβίες "σκλαβοπάζαρα" και τις ελαστικές σχέσεις εργασίας. Καταγγέλλουμε και την διοίκηση της Οδοντιατρικής σχολής που επιλέγει να εντείνει την εκμετάλλευση στις καθαρίστριες της σχολής πατώντας στην ανάγκη τους για δουλειά.
Καλούμε την Δευτέρα 2/6/14 στις 10:00 στην πρόεδρο της σχολής για την υπεράσπιση των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Υπογράφουν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ

Ψήφισμα για Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α.
Καλούμε το σύλλογο φοιτητών Οδοντιατρικής σε συμμετοχή στην κινητοποίηση στη σύγκλητο της 29/05/14 και ώρα 9:00, να εμποδίσουμε να περάσει ο νέος αντιδραστικός οργανισμός του ΕΚΠΑ, που περιλαμβάνει όλες τις αντιλαϊκές πλευρές του παλιού (όπως οι τρεις κύκλοι σπουδών, οι πιστωτικές μονάδες) και ταυτόχρονα ενσωματώνει όλες τις αντιδραστικές αλλαγές που έφερε ο νόμος-πλαίσιο στη λειτουργία των ΑΕΙ-ΤΕΙ. Επίσης συνεχίζουμε με παράσταση διαμαρτυρίας στον κοσμήτορα της σχολής την Παρασκευή 30/05/14 στις 12:00 στην Ιατρική σχολή, ώστε να πάρει θέση για το αν θα εφαρμοστεί ο νέος οργανισμός στις σχολές Υγείας και τι στάση θα κρατήσει.

Υπογράφουν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΠΟΡΕΙΑ
Δεν υπογράφει: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ