Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 23/01/2013

ΨΗΦΙΣΜΑ 1 (ΠΕΡΑΣΕ)

Η Γενική Συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Υπογράφουν όλοι


ΨΗΦΙΣΜΑ 2 (ΠΕΡΑΣΕ)

Από απόφαση προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης για απεργία μέσων μαζικής μεταφοράς προβλέπεται ότι για αύριο 24/01/2013 να πραγματοποιηθούν μόνο οι κλινικές προαιρετικά, λόγω 24ωρης απεργίας  στα μέσα σταθερής τροχιάς και στάσης εργασίας των εργαζομένων στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ 11.00-17.00. Τα μαθήματα (παραδόσεις, σεμινάρια, εργαστήρια) και οι εξετάσεις μαθημάτων (πρόοδοι) που δεν θα πραγματοποιηθούν να αναπληρωθούν είτε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα είτε μέσα στην επόμενη.

Υπογράφουν όλοι


ΨΗΦΙΣΜΑ 3 (ΠΕΡΑΣΕ)

Σε περίπτωση κανονικής λειτουργίας του ΜΕΤΡΟ ή στάσης εργασίας του ΜΕΤΡΟ μετά τις 11.00, η εκπαιδευτική διαδικασία (μαθήματα - εργαστήρια - εξετάσεις) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Υπογράφουν όλοι


ΨΗΦΙΣΜΑ 4 (ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ)

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στα Μ.Μ.Μ. και καταδικάζουμε την κυβέρνηση για τις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών και την προσπάθεια κατασυκοφάντησης και ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων στο Μετρό και την κίνηση για επιστράτευσή τους. Απαιτούμε δωρεάν Μ.Μ.Μ. για τους εργαζομένους και τους φοιτητές και να μην περάσει η αύξηση της τιμής του εισιτηρίου. Συμμετέχουμε σήμερα στις 16.30 στην κινητοποίηση των εργαζομένων στο Μετρό στη Λένορμαν και Κηφισού.

Υπογράφουν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΟΡΕΙΑ, ΠΚΣ
Δεν υπογράφει: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ