Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 30/10/2013

Γ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 30/10/2013
Η συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Υπογράφουν όλοι

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 30/10/2013
Πρόταση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Οι χώροι του Πανεπιστημίου υπάρχουν και προορίζονται για την επιτέλεση των εκπαιδευτικών και ακαδημαϊκών υποχρεώσεων, τη συνέχιση του ερευνητικού έργου με σκοπό να παράγουν επιστημονικά καταρτισμένους πολίτες.
Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχουν μετατραπεί σε χώρους παράνομου εμπορίου και διετέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Το άσυλο, το οποίο θυμίζουμε έχει καταργηθεί, προβλέπει και αποσκοπεί στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και όχι στη διενέργεια έκνομων ενεργειών.
Όταν αυτές πράττονται τότε ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται.

Υπογράφει: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Δεν υπογράφουν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΟΡΕΙΑ, ΠΚΣ

Πρόταση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Από τη στιγμή που δεν έχει παρθεί απόφαση από Γ.Σ. για συμμετοχή του συλλόγου στην απεργία της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου, θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην απεργία και όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει αυτοβούλως. Σεβόμαστε το δικαίωμα στην απεργία αλλά απ' την άλλη ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει και να αποφασίζει αν τη στηρίζει ή όχι.

Υπογράφει: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Δεν υπογράφουν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΟΡΕΙΑ, ΠΚΣ

Πρόταση ΡΑΤ-ΕΑΑΚ
Οι αποφάσεις για απεργία παίρνονται από συλλογικούς φορείς, συλλόγους, σωματεία, ομοσπονδίες και δεν έγκειται στην ατομική πρωτοβουλία του καθενός. Με αυτή την τοποθέτηση η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ παίρνει ξεκάθαρη θέση ενάντια στις απεργίες, κάτι που έχει φανεί και από τη στάση που έχει κρατήσει τις 8 εβδομάδες της απεργίας των διοικητικών. Καλούμε το φοιτητικό σύλλογο στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Τεταρτη 6/11 στο πλευρό των εργαζομένων.

Υπογράφουν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΟΡΕΙΑ, ΠΚΣ
Δεν υπογράφει: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ