Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Δ.Σ. Σ.Φ.Ο.Α. 21/04/2015

Κατατίθενται ψηφίσματα από την ΠΚΣ:















(Πέρασε)














(Πέρασε)


















(Δεν πέρασε)





Τοποθέτηση ΡΑΤ-ΕΑΑΚ:
Τα ψηφίσματα 1 και 3 είναι πλαίσια πάλης τα οποία έρχονται να ψηφιστούν για το σύλλογο, χωρίς αυτόν, μέσα από το Δ.Σ., τη στιγμή μάλιστα που σε 1 εβδομάδα έχει οριστεί Γενική Συνέλευση για να συζητηθούν τα ζητήματα αυτά (τη δίκη της Χρυσής Αυγής και για το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία καθώς και άλλα που έχουν οριστεί στη θεματολογία.
Καταγγέλλουμε τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΠΚΣ που "συμφωνούν" για το σύλλογο, υπονομεύοντας τη διαδικασία της Γ.Σ., του ανώτατου οργάνου του Σ.Φ.Ο.Α., και καπελώνοντας τον.
Λογικές τύπου: "Ο Σύλλογος πρέπει να έχει θέση", χωρίς τη συμμετοχή του στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, απέχουν πολύ από τη λογική μας. Συμφωνούμε με το περιεχόμενο των πλαισίων πάλης και γι΄αυτό το λόγο καλούμε τον Σ.Φ.Ο.Α. να έρθει την Πέμπτη 30/04 στη Γ.Σ. του.

Τοποθέτηση ΠΚΣ:
Το Δ.Σ. είναι όργανο του Συλλόγου, το οποίο έχει εκλεγεί απ' τους φοιτητές και τους αντιπροσωπεύει. Η απόφαση του Δ.Σ. δεν αναιρεί το χαρακτήρα της Γ.Σ., αλλά αντίθετα, η απόφαση της Γ.Σ. ενισχύει μία απόφαση του Δ.Σ. Θεωρούμε ότι ο Σ.Φ.Ο.Α. πρέπει απ' την πρώτη στιγμή να έχει θέση για τα προβλήματα που τρέχουν στην επικαιρότητα και φυσικά να συζητηθούν στη Γ.Σ., η οποία θα αποφασίσει και το σχέδιο δράσης,

Κατατίθεται ψήφισμα από την ΕΑΑΚ:















(Δεν πέρασε)