Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση για συζήτηση σχετικά με το εξάμηνο στον κ. Βουγιουκλάκη (πρόεδρο της Επιτροπής Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών)

Αξιότιμε κ. Βουγιουκλάκη,


Στη Γενική Συνέλευση του Σ.Φ.Ο.Α στις 11/12/2013, ψηφίστηκε η εξής πρόταση:   
Να επιλεγούν από τη Γ.Σ. 5 εκπρόσωποι φοιτητών, ώστε να συζητήσουν με τους εκπροσώπους των μελών ΔΕΠ τι αλλαγές προτείνουν να γίνουν στο πρόγραμμα σπουδών ώστε να γίνουν κανονικά 2 εξάμηνα, χωρίς εκπτώσεις στην εκπαίδευση που μας παρέχεται.
Ορίζονται οι εκπρόσωποι:
Ταμιωλάκης Πάρης
Διοματάρη Δήμητρα
Πλευριτάκη Νατάσα
Σουλιώτη Μυρτώ
Μπάλιος Νίκος
Η συζήτηση προτείνεται να γίνει με τους καθηγητές στις 10:00 π.μ.”


Ως εκ τούτου, με την προϋπόθεση ότι η Σχολή δε θα τελεί υπό κατάληψη από τους διοικητικούς υπαλλήλους (έχουν ορίσει νέα Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 13/12/2013) θα θέλαμε να προσκαλέσουμε σε συζήτηση τη Δευτέρα 16/12/2013  και ώρα 10:00 (σε όποια αίθουσα είναι διαθέσιμη) εσάς, τον πρόεδρο της Επιτροπής Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών, την πρόεδρο της Σχολής κα. Καραγιάννη Αικατερίνη, τον υπεύθυνο της ΚΣΑΑ για το 4ο έτος κ. Πανή Βασίλειο, καθώς και του 5ου έτους κ. Τζούτζα Ιωάννη, τους υπεύθυνους των εργαστηρίων καθώς και όποιο άλλο μέλος ΔΕΠ θέλει να παρευρεθεί, ώστε να μας ενημερώσετε  και να συζητήσουμε για τις τροποποιήσεις που θα γίνουν στο πρόγραμμα σπουδών, δεδομένων των συνθηκών των τελευταίων μηνών. Ο ρόλος μας θα είναι να μεταφέρουμε στο Σ.Φ.Ο.Α τις προτάσεις σας, δεδομένου ότι τόσο στη τελευταία Γ.Σ όσο και σε προηγούμενες, υπήρχε μια σύγχυση στο πως θα διαρθρωθεί το καινούριο πρόγραμμα σπουδών ώστε να μην υπάρχουν «εκπτώσεις» στο επίπεδο των σπουδών μας.  .

Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε την πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους.


Πλευριτάκη Αναστασία
Διοματάρη Δήμητρα
Σουλιώτη Μυρτώ
Μπάλιος Νικόλαος
Ταμιωλάκης Πάρις