Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ


  1. Αρχικά συζητήθηκε η μείωση ωρών διδασκαλίας επί αμφιθεάτρου με τη μείωση των αλληλοεπικαλύψεων ύλης και την χρήση των δυνατοτήτων του λογισμικού του η-τάξη.

Δ.Σ. ΣΦΟΑ 26/04/2012


ΨΗΦΙΣΜΑ 1 (ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ)
Ο Σ.Φ.Ο.Α. προτείνει η ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών να είναι 16 Μάη. Στις 16 και 17 Μάη οι κλινικές να είναι προεραιτικές και παραδόσεις, σεμινάρια, εργαστήρια να μην πραγματοποιηθούν.

Υπέγραψαν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΠΟΡΕΙΑ
Δεν υπέγραψαν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ

ΨΗΦΙΣΜΑ 2 (ΠΕΡΑΣΕ)
Η απόφαση για 16 Μαϊου έχει παρθεί και δεδομένου του πιεσμένου προγράμματος και των χαμένων μαθημάτων προτείνουμε την Τετάρτη 16 Μαϊου η Σχολή να λειτουργεί κανονικά, εκτός από παραδόσεις και σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο ΑΕΠ. Την Πέμπτη 17 Μαϊου να λειτουργήσουν μόνο οι κλινικές προαιρετικά.

Υπέγραψαν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ
Δεν υπέγραψαν: ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΠΟΡΕΙΑ

Γ.Σ. ΣΦΟΑ 26/04/2012

Η συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Δ.Σ. ΣΦΟΑ 25/04/2012

 ΨΗΦΙΣΜΑ 1 (ΠΕΡΑΣΕ)

Το Δ.Σ. του ΣΦΟΑ ζητά την αναβολή της συνεδρίασης της Ε.Π.Π.Σ. από την προγραμματισμένη ημερομηνία με σκοπό να προηγηθεί η Γ.Σ. του ΣΦΟΑ και ο σύλλογος να πάρει θέση πάνω στα πολλά και σοβαρά ζητήματα.


Υπέγραψαν: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΠΟΡΕΙΑ

Πρόσκληση για την 4η Συνεδρίαση της ΕΠΠΣ

Παρακαλείσθε να παρευρεθείτε στην τέταρτη συνεδρίαση της Επιτροπής Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2011-2012 την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 και ώρα 11:00 (5ο όροφο του παλαιού κτιρίου, γραφείο 20)

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αναφορά από την 1η συνεδρίαση της Ομάδας Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΟΜ.Ε.Α) (03/04/2012)

Σήμερα, στις 03/04/2012, πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση της ΟΜ.Ε.Α. Τον Σ.Φ.Ο.Α εκπροσώπησε ο φοιτητής Ταμιωλάκης Πάρις.
Αρχικά, αναφέρθηκε από τον Πρόεδρο της ΟΜ.Ε.Α, κ. Βουγιουκλάκη Γεώργιο, ότι κάποια μέλη της ΟΜ.Ε.Α, συμμετείχαν σε ημερίδες της ομάδας αξιολόγησης του ΕΚΠΑ. Βγήκαν κάποιαν συμπεράσματα από τα οποία φάνηκε ότι η Σχολή μας είναι «πιο μπροστά» από το ΕΚΠΑ.
Στη συνέχεια ο κ. Βουγιουκλάκης είπε ότι πρέπει να σταλούν κάποια στατιστικά στοιχεία στη ΜΟΔΙΠ, όπως αριθμός φοιτητών, μαθημάτων κ.α.

Δ.Σ. ΣΦΟΑ 04/04/2012

ΨΗΦΙΣΜΑ 1 (ΠΕΡΑΣΕ)

 Στη Γ.Σ. Τμήματος που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 04/04/2012, ανάμεσα στα άλλα θέματα της ημερίσιας διάταξης, περιλαμβάνονταν η έγκριση ή μη του Κανονισμού της (Μ.Ο.Ε. - Μονάδας Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων) και η πρόταση συνεχιζόμενης εκπαίδευσης - διά βίου μάθησης (κανονισμός λειτουργίας συνεχιζόμενης εκπαίδευσης). Μας φαίνεται αδιανόητο το γεγονός ότι τα 2 αυτά θέματα με εισηγητική έκθεση 24 σελίδων εγκρίθηκαν από όλα τα μέλη ΔΕΠ μέσα σε 10 λεπτά. Επίσης, μας φαίνεται αδιανόητη η βιασύνη  με την οποία πραγματοποιήθηκε η διαδικασία, χωρίς καν ψηφοφορία, για να προχωρήσει η Γ.Σ. στα θέματα ειδικής σύνθεσης, για τις κρίσεις 19 μελών ΔΕΠ. Καταγγέλουμε αυτή τη διαδικασία καθώς και το γεγονός ότι η Γ.Σ. Τμήματος λειτουργεί μόνο επικυρωτικά στις επμέρους επιτροπές που έχουν στηθεί αλλά και την προσπάθεια λήψης αποφάσεων που αφορούν τους φοιτητές χωρίς να εκφραστεί η γνώμη του Σ.Φ.Ο.Α. και των εκπροσώπων του.

Υπέγραψαν όλοι: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΣΠ, ΡΑΤ-ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΠΟΡΕΙΑ.